Så mycket kan Timberlake tjäna på att sälja sitt hus

Justin Timberlake vill sälja sin pampiga villa med en gigantisk tomtmark i Tennessee för 10 miljoner dollar. Om han lyckas få den såld skulle det innebära en jättevinst för sångaren.

Den populära sångaren och före detta pojkbandsidolen Justin Timberlake hoppas snart kunna vinka ”Bye, Bye, Bye” till sin villa i Franklin i den amerikanska delstaten Tennessee.

Timberlake växte upp i Memphis i Tennessee, endast ett par timmar bort från där hans nuvarande bostad ligger. Genom åren har han arbetat som musiker, skådespelare, producent, dansare och låtskrivare.Men de allra flesta känner nog mest igen honom från sin karriär när han var med i pojkbandet ’NSYNC och när låten ”Bye, Byn, Bye”, gick på repeat i radiokanalerna.

Fastigheten har en magnifik utsikt. Foto: Realtor.com

Där han var medlem tills 2002 då han började sin solokarriär som sångare. Timberlake är en av de mest framgångsrika sångarna i världen och har vunnit sex Grammy Awards och fyra Emmy Awards.

Nu säljer superkändisen sin stora fastighet som består av en jättemark på 51 hektar. Utöver bostadshuset utgörs marken även av privata skogar och landskap som lämpar sig för alltifrån ridning och mountainbike till fiske. Här finns en magnifik utsikt över bergen som gifter sig fint med alla vackra grönområden runtomkring.

Det avlägsna paradiset är perfekt för den som vill komma bort från stadens liv och rörelse. Genom en av huvudentréerna bjuds man in till en välkomnande och rustik atmosfär via en täckt bro. I närheten finns bäcken Dobyns Branch Creek som ger en vacker kontrast till det annars gröna området.

Foto: Realtor.com

I bostadsområdet bor andra kända ansikten som bland annat Nicole Kidman, Tim McGraw, Keith Urban och Faith Hill. I närheten av området finns också den gemytliga byn Leiper’s Folk.

Det ryktas om att Timberlake säljer sin bostad eftersom han ska återförenas med sina tidigare bandkamrater från ’NSYNC efter en paus på två decennier, rapporterar DailyMail.

En annan teori, som är allt mer sannolik, är att han vill att hans två söner Silas, 8, och Phineas, 2, ska få komma bort från rampljuset och leva ett stillsamt liv på landsbygden.

Om sångaren lyckas att sälja sin gigantiska fastighet kommer han att göra en jättevinst på 6 miljoner dollar, motsvarande 65 miljoner svenska kronor.

Omslagsfoto: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0 & Realtor.com

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt