Sommardrömmen – på Visbys högsta punkt

Nu har du chans att förvärva ett vackert stenhus på Visby innerstads högsta punkt. Här har du en riktig sommaridyll ett stenkast ifrån innerstan med en prunkande rosenträdgård och en fantastisk utsikt.
–Sol hela dagen och kvällen med havsutsikt och även utsikt mot domkyrkan, skriver mäklaren i annonsen.

En trappa upp från domkyrkan kommer du upp på Visby innerstads högsta punkt Klinten. Här uppe ligger ett fint vit putsat sekelskifteshus, där ett femkantigt trapphus sticker ut som torn på fasaden. Huset är 80+30 kvadratmeter stort, med en vacker rosenträdgård och en fantastisk utsikt över staden. 
–Uteplatser både mot öster med morgonsol och utsikt mot ringmuren, samt mot sydväst med sol hela dagen och kvällen. Havsutsikt och även utsikt mot domkyrkan.

På tomten har du dessutom två småhus med sovplats för sommarhalvåret. Perfekt för när du får besök under semestern. Nu ligger huset på Klinten ute till försäljning hos Bertwig Fastighetsförmedling med ett utgångspris på 9 500 000 kronor. Kom och njut av sommaren på Klimten – där du är ett stenkast från Visbys kärna. 
–Läget på Klinten är lugnt men ändå centralt och via kyrktrappan nås Stora torget och dess restaurang- och nöjesutbud med en kort promenad. Läs mer om stenhuset på Visbys högsta punkt på Betrwigs hemsida.

Fotograf: Andreas Ljungqvist 
Fotograf: Andreas Ljungqvist 
Fotograf: Andreas Ljungqvist 

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt