Exklusiv svensk villa med poolhus och bio till salu

Ta ett dopp i den extravaganta poolen och njut sedan av en härlig film i din alldeles egna biosalong. Den exklusiva villan som nu är ute till försäljning har många imponerande attribut och gott om utrymme för en stor familj.
”Här finns en generös öppen sällskapsdel med eldstad och utsikt mot Framnäsviken”, skriver mäklaren Lars Fogelklou vid Residence Christie’s.

De smalspröjsade fönsterna som pryder husets exteriör ger det ett unikt och häftigt utseende. Det ger direkt intrycket av att det är någon speciell som måste bo i detta hus – kanske blir det du som tar över den magnifika villan?

När man kliver in i bostaden möts man av den väl tilltagna takhöjden som ger en rymlig känsla. Tillsammans med de stora ytorna utgör det en trivsam miljö med gott om plats för både familj och vänner på de stora sällskapsytorna. Här kan en familj bo riktigt bra. Läget är högt och privat utan att på något sätt kännas instängt.

Planlösningen är mycket tilltalande och består av en välkomnande hall, en rymlig öppen sällskapsdel, ett luftigt kök med matplats och stor köksö, sovrumsavdelning, terrass och poolhus. Poolhuset har en praktisk vikvägg, perfekt för den som älskar att bada och simma oavsett tid på året. När man har klivit upp från simturen kan man sätta sig i den värmande bastun för en stunds härlig avkoppling.

Sovrumsavdelningen består av två familjerum samt sju sovrum och två badrum. Med andra ord får det plats för många familjemedlemmar i denna rymliga bostad. Även källaren imponerar med den läckra vinkällaren, rum med trinett och såklart det omtalade biorummet. Här kan man sitta och njuta av ett härligt glas vin samtidigt som man tittar på en riktigt bra film. Det finns även en toalett nere i källaren – exempelvis till barnflickan föreslår mäklaren.

Det finns gott om ljusinsläpp i bostaden.
Stilrent kök med köksö.

De stora och magnifika fönsterpartierna tillsammans med burspråken släpper in ett härligt ljus i bostaden. Det känns som att man har tänkt på precis allt när man byggde villan under 2011. Bostaden är utformad med högsta komfort som exempelvis vattenburen golvvärme och FTX-system.

Det fantastiska läget är ytterligare en sak som lockar med denna villa. Den är nämligen belägen i ett av landets mest attraktiva bostadsområden, i Danderyd. Här bjuds man på en ståtlig sjöutsikt och gångavstånd till Djursholms torg.

Biorummet.
I ett av sovrummen finns ett burspråk.

Området är vattenrikt och fullt av fina naturområden med promenadstråk och höga höjder. Ett riktigt familjevänligt område där man kan känna sig säker på att barnen kommer att växa upp tryggt.

Ett garage med direktaccess till villan finns på den generösa tomten med en yta på 1 500 kvadratmeter. Dessutom finns det ett charmigt gästhus på 70 kvadratmeter i en avskild del av tomten. Denna del kan med fördel hyras ut eller användas som kontor.
”Tomten har anlagts med hjälp av trädgårdsarkitekt och är idag en uppvuxen trädgård med en mångfald av träd och växter”, uppger mäklaren.
Den pampiga villan säljs för 38 miljoner kronor. Du finner annonsen här.

Rum som skulle passa bra till en mindre familjemedlem.
Bastun.
Gäststugan som ligger längre ned på tomten.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt