Systrarna Graafs sommar i husbil: ”Nöden har ingen lag”

I sommar drar systrarna Graaf ut på vägarna i husbilen ”plåtis”. Planen är en roadtrip genom Sverige där drömmen om det enkla livet äntligen ska gå i uppfyllelse.
”Ta dagen som den kommer”, skriver Magdalena Graaf till Hänt

Systrarna Hanna Graaf och Magdalena Graaf firade midsommar ihop i en en inredd skåpbil i Bålsta utanför Stockholm. Under helgen visade Hanna upp sin “plåtis” på Instagram, som kommer vara systrarnas hem under sommaren.
”Jag och syrran bor i husbilen, nöden har ingen lag så diskborsten funkar lika bra till annat, solen skiner, alla är glada…. Vad mer kan man önska? Tack Jesus”, skriver Hannah i ett Instagram-inlägg där hon borstar håret med en diskborste.

“Plåtis” ska ta sig från Bålsta, ut på en roadtrip genom de svenska landskapen, med Västkusten som nästa stopp. Till Hänt berättar Magdalena Graaf om hur sommaren kommer bestå av ett lugnt och enkelt liv för systrarna.
”Vi åker runt Sverige. En 160 säng, liten toa, tre plattor, pumpvatten, markis och förtält. Drömfångare och indisk rave-musik. Färska syrener och ta dagen som den kommer”, skriver Magdalena till Hänt.


LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt