Tina Nordström flyttar in i husvagn igen  

Den folkkära tv-kocken Tina “mat-Tina” Nordström bor nu ensam i en husvagn utan familjen. Det är andra gången på lite över ett år som Tina får bo själv i husvagnen under ”Hela Sverige bakar”
– Ja då flyttar vi in, säger Tina i en video på Instagram.

Tina Nordström är en mat- och tv-profil som vi under senaste åren har kunnat se som programledare för “Hela Sverige bakar” och “Hela kändis-Sverige bakar”. Nu är hon i full gång med att spela in en ny säsong av “Hela Sverige bakar” som ska sändas i höst.

Programmet spelas in vid vackra Ulriksdals slott i Solna norr om Stockholm – men själv bor Tina i en husvagn, det rapporterar Hänt. Vanligtvis bor Tina i en vacker 1800-tals herrgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj. Men under tv-inspelningarna i Stockholm så är det husvagn som gäller för tv-kocken.
– Ja då flyttar vi in, Hela Sverige bakar, säsongen är igång, säger Tina i en Instagram story samtidigt som hon ger sina följare en runtur i husvagnen.

Foto: Instagram @mat_tina
Foto: Instagram @mat_tina
Foto: Instagram @mat_tina

Det här är andra gången som Tina bor i husvagn under inspelningarna av “Hela Sverige bakar”-programmen. Boendet kan låta spartanskt i och med att husvagnen står på slottets parkering får hon riktigt nära till jobbet. Samtidigt är husvagnen utrustad med alla möjliga lyxigheter.
– “Mamma är lite hippie nu” sa jag till min dotter, hon bara: “Nej, du har golvvärme och kaffemaskin, du är ingen hippe mamma”, förklarade Tina för Aftonbladet.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt