Tina Nordström lämnar succéprogrammet i TV4

Den omtyckta tv-kocken och Tina Nordström lämnar succéprogrammet Hela Sverige bakar efter sju år som programledare. Vad hon ska göra nu vet hon inte än.
– Det är också lite för att se vad som finns, för så länge du är i en miljö så ser du inte vad som finns, så gjorde jag som ung också, jag sa upp mig innan jag hade ett annat jobb… så det är en del av min personlighet, säger hon till Expressen.

Efter sju år som programledare för det populära programmet Hela Sverige bakar beslutar nu Tina “Mat-Tina” Nordström att kliva av. Mitt under inspelningarna av nästa års säsong meddelar hon att säsongen blir hennes sista.
– Det här är mitt sista år. Var sak har sin tid. Jag lever efter den devisen, säger Tina Nordström under inspelningen av den nya säsongen till Expressen.

Vad framtiden håller för den omtyckta programledaren är fortfarande oklart.
– Ibland har jag planer, ibland har jag inga planer. Det är också lite för att se vad som finns, för så länge du är i en miljö så ser du inte vad som finns, så gjorde jag som ung också, jag sa upp mig innan jag hade ett annat jobb… så det är en del av min personlighet, säger Tina.

Mat-Tina kommer att leda höstens upplaga av Hela Sverige bakar och 2025 års säsong av Hela kändis-Sverige bakar innan hon lämnar rutan som programledare.
LÄS MER: