Tomas Ledins härliga lyxliv i sommar

Tomas Ledin är inte bara en folkkär artist utan även arbetsam entreprenör. Hans hårda arbete har resulterat i att han nu har stora pengar på banken och en paradvåning i ett av Sveriges mest exklusiva kvarter, någonting som Nyheter 24 har undersökt närmare.

Tomas Ledin har många järn i elden med sina totalt sju bolagsengagemang. “Acasso Music Aktiebolag” är moderbolaget i en koncern med fem bolag. I bolagets verksamhetsbeskrivning går att läsa att bolaget ägnar sig åt alltifrån producerande verksamhet, handelsrörelse inom konst och musik, försäljning samt förvaltning av bostäder. 

Redovisningen för december 2023 visar på att Ledin omsatte 12,4 miljoner kronor med en vist på 7,2 miljoner. Däremot beräknas artistens tillgångar uppgå till hela 121,4 miljoner kronor. Handlingar från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, visar att Ledin hade en fastställd förvärvsinkomst på 2 498 000 kronor under 2023. Det ger honom en genomsnittlig månadslön på drygt 208 000 kronor. Ledin även ett överskott av kapital på 522 364 kronor. 

Att ”sommaren är kort” kan inte bekymra Tomas Ledin märkbart. När höstmörkret faller på får han spendera sin lediga tid i sin och hustruns 348 kvadratmeter stora tiorummare, i två etage, på fina Östermalm i Stockholm. Bostaden uppskattas vara värd omkring 45 miljoner kronor, enligt Hitta.se i samarbete med Real A. 
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt