Torp med fantastisk terrass: ”njut av utsikten”

Nu har du chans att förvärva ett fint sommartorp med en underbar terrass uppe på ett berg. Här kan du sitta och njuta av morgonstunden under soliga frukostar – eller spendera ljumna sommarkvällar när solen går ner över det grönskande området.
– Där man kan njuta av utsikten och av solen, skriver mäklaren.

Det rödmålade gamla torpet har en hel del välbevararde originaldetaljer i form av fina gamla tak och trägolv, synliga tegelväggar och flertalet eldstäder. Huset har en fin men ganska outnyttjad trädgård, som är full av odlingsmöjligheter. En trappa upp på berget hittar vi det som gör huset lite extra speciellt. Där finns nämligen en stor terrass, perfekt för att avnjuta alla sommarens måltider och fina kvällar. 
– Där man kan njuta av utsikten och av solen, skriver mäklaren 

Torpet ligger vid Vätterns topp ca 15 minuter från Askersund. Här har du därför inte långt till ett svalt dopp under varma sommardagar. Det fina gamla torpet ligger nu ute till försäljning hos Fastighetsbyrån med utgångspris 795 000 kronor. Kom till Askersund och njut av utsikten från din egen terrass på berget. Läs mer om torpet med den fantastiska terrassen på Fastighetsbyråns hemsida. 

Foto: Fastighetsbyrån
Foto: Fastighetsbyrån
Foto: Fastighetsbyrån
Foto: Fastighetsbyrån

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt