Townhouse i Visby med otrolig utsikt: ”Toppläge”

På en höjd ovanför Visbys gamla botaniska trädgård ligger det här rosa stenhuset. Här har du vacker utsikt, rymliga ytor, högt i tak, öppna spisar – och en trädgård med fikonträd. En liten oas bland de medeltida gatorna. 

Det rosa stenhuset uppfördes år 1931 och är 124 kvm stort. Huset har fem rum och kök och genom föntren har du fantastisk utsikt ner mot vattnet över Visbys takåsar.  Till huset hör en 150 kvadratmeter stor trädgård full av potential, där du hittar alltifrån rosenbuskar till fikonträd. I källaren har du dessutom en enrumslägenhet – som du kan hyra ut för en extra inkomst. 

–Välskött 30-talsvilla i innerstaden med toppläge snett ovanför Botansika trädgården, så beskriver mäklaren huset i annonsen.
Nu ligger det rosa stenhuset innanför ringmuren ute till försäljning hos Fastighetsbyrån med utgångspris på 12 900 000 kronor. Kom till Visby och njut av solnedgången över Visbys takåsar, ätandes på ett fikon från egna trädgården. Läs mer om det rosa innerstadshuset med utsikt över Visby på Fastighetsbyråns hemsida. 

Foto: Jörgen Kristiansson – SE360
Foto: Jörgen Kristiansson – SE360
Foto: Jörgen Kristiansson – SE360

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt