Otroliga tidskapseln från 1799 – här har tiden stannat

Här har du en unik möjlighet att förvärva en ståtlig herrgård med anor från 1799, belägen i en av Sveriges mest natursköna miljöer. Den vackra herrgården inbäddad i grönska, kan nu bli din nya drömbostad eller en helt egen verksamhet.
– Läget är underbart, skriver mäklaren i annonsen. 

I herrgårdens 28 rum på totalt 340 kvadratmeter har tiden till synes stått stilla. Här är den nästintill allt i original, såsom kakelugnar, bröstpanel, takmålningar och stavparkett, vilket ger huset en genuin historisk charm. Husets stora ytor gör att du här har möjlighet att driva gästgiveri, kursgård eller liknande verksamhet i en vacker historisk miljö.

Den vackra Långvinds herrgård ligger i Enånger i Hudiksvalls kommun. Nu ligger den ute till försäljning hos Historiska hem med utgångspris på 10 miljoner kronor. Ta chansen och förverkliga drömmen om att starta en egen verksamhet, på en av Sveriges mest natursköna platser. 
– Läget är underbart, och utanför den vackra tomten med damm har man ängar, åkrar och natur som bjuder in till utflykter, promenader, vandring och skidåkning, skriver mäklaren i annonsen. 

Foto: Historiska hem
Foto: Historiska hem
Foto: Historiska hem
Foto: Historiska hem
Foto: Historiska hem
Foto: Historiska hem

LÄS MER: