Anders Bagge säljer sin stora herrgård – se bilderna 

Här har Anders Bagge och Johanna Lind Bagge njutit av livet. Men nu ska herrgården på Färingsö, väster om Stockholm, säljas. 
“Egen sandstrand, brygga, sjöstuga och en vacker herrgård på nästan 1000 kvm. Här bor du insynsskyddat med ett privat läge” skriver mäklaren

Tv-profilen Anders Bagge och hans fru Johanna har det senaste året ägt både en stor herrgård OCH ett anrikt slott. I fjol köpte de Rastaborgs slott på Ekerö, men bodde ändå i sin herrgård på Färingsö. Fram till nu. För nu ska den stora, vita herrgården från 1917 säljas och slottet någon mil bort bli permanentboende. 
”Det har varit svårt med all logistik, med tv-program och turné. Vi har ju varit i slottet jättemycket, men sovit i herrgården” förklarade Anders Bagge i höstas. Här har han bott i 17 år och allt har renoverats efter hans behov. 

När Johanna flyttade in förklarade hon att hon styrde upp 1 000 kvadrat från kaos till harmoniskt paradis. “Hemmet och hundarna (fem stycken) är vårt nav, det är en energikälla som får oss att stanna upp, bli jordade och släppa allt annat” har hon förklarat.

Den stora, ombyggda herrgården med 1000 kvadratmeter boyta.

Det är mäklarfirman Erik Olsson som får ansvara för försäljningen, och annonsen ligger ute på Hemnet. Något önskat pris finns dock inte angett.
“På lummig slingrande landsväg genom öppna fält och vackra bebyggelser, finner du denna vackra sjötomt med bästa solläge om ca 1 hektar tomt samt 1,5 hektar vatten. Egen sandstrand, brygga, sjöstuga och en vacker herrgård på nästan 1000 kvm. Här bor du insynsskyddat med ett privat läge på vackra Färingsö, väster om centrala Stockholm” skriver mäklaren.

Herrgården uppfördes 1917 , men flera omfattande renoveringar och utbyggnader har genomförts både inne och ute för att anpassa byggnaden. Och herrgården är gigantisk: 1000 kvadratmeter att röra sig på. 
Det nedre planet har fungerat som Anders Bagges kontor, som konferensdel och mötesrum med inbyggt akvarium, kök och badrum. Här finns även en tidigare inomhuspool som nu täcks över med ett golv. 

“Stora delar av dessa utrymmen kan öppnas upp för att få in flertalet bilar eller båtar. Det finns även flera förrådsutrymmen. Här utanför finns även carporten och uteplatsen med öppningsbart tak” skriver mäklaren.

På entrévåningen finns det tre ingångar. en privat som leder in till badrum, kök och ett vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen. Gästingången leder in till ett pampigt vardagsrum med öppning upp till andra våningen och den stora matsalen bredvid. På andra sidan finns den tredje ingången som leder till ett utrymme som kan användas som en egen lägenhet med tillhörande badrum. 

På övervåningen finns master bedroom med ett nybyggt badrum och en rundad balkong. Dessutom finns en stor walk in-closet med genomgång till andra flygeln. I mitten är det öppet ner mot vardagsrummet och det stora fönsterpartiet mot poolen.
”Här finns allt man kan önska sig. Möjlighet att bedriva olika verksamheter finns med både privata delar samt sociala härliga ytor med väl tilltagna fönster mot poolen, trädgården och Mälaren” skriver mäklaren

Mälaren ja…huset ligger alldeles intill vattnet och en egen sandstrand. Här finns dessutom en  sjöstuga på 39 kvadratmeter som är en gäststuga med badrum och kök. På sidan finns det även en bastu där man blickar ut över vattnet. Vid stranden finns även en stor brygga och trall med plats för solstolar, matgrupp och bubbelpool. 

Se mäklarens annons här 

Skogshills gård på Färingsö – här har Anders Bagge bott i 17 år.
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge.
Köket.
Vardagsrum vid köket.
Egen stor brygga vid Mälaren.
Det stora garaget.
Pool på terrassen.
Vardagsrum vid poolen.
Sjöstuga vid bryggan och sandstranden.
Master bedroom.
Flygbild över herrgården.
Stranden.
Egen sandstrand.
Stora uteplatser.
Uteplats med eldrivet tak.
Kök i källaren.
Platsbyggd akvarium i källaren.
En hektar stor tomt.

MEST LÄSTA

Senaste nytt