Bianca Ingrosso släpper ny låt: ”Sommarplåga”

Efter de två tidigare låtsuccéerna hintar nu Bianca om ett nytt låtsläpp i juni. I sociala medier sprids nu ett klipp där Bianca sjunger en ny låt – och i kommentarsfälten är folk minst sagt förväntansfulla
– Sommarens banger, skriver en av Biancas följare på Instagram. 

Bianca Ingrosso har under åren skaffat sig många strängar på sin lyra. Genom arbetet med sina många företag, med sociala medier och som tv-personlighet har Bianca lyckats bli Sveriges rikaste kvinna under 30. Men utöver entreprenör, influencer och programledare för sin egen talkshow “Bianca”,  kan nu Bianca även titulera sig som artist.  

I samband med en lansering av nya produkter av hennes sminkmärke Caia, så släppte hon 2021 en egen version av låten ”Blomstertid”. Låten blev snabbt populär och nådde högt upp på de svenska topplistorna. Under samma sommar uppträdde hon med låten på Allsång på skansen, tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso. 

@biancaingrosso Advertising @CAIA Cosmetics ♬ originalljud – Bianca Ingrosso

Två år senare kom en ny låt av Bianca genom en ny lansering som Caia gjorde tillsammans med MTV. Den här gången var det en version av Jamelias låt ”Superstar”, som även den gjorde succé. Idag har Bianca Ingrosso över 250 000 lyssnare i månaden på Spotify, och igår började det hintas om att det snart kan komma mer musik ifrån Bianca.

Igår släpptes ny reklam för Caia i sociala medier där en specifik låt i alla klipp. I klippen hintar Bianca och företaget Caia om att följarna kan förvänta sig något nytt den 7 juni. I kommentarerna på Instagram bekräftar hennes mamma Pernilla Wahlgren att det är Bianca som sjunger i låten. 
–Nämen vad är det för gulligt megatalangfullt litet flickebarn som sjunger så vackert…!?, skriver Pernilla. 

@biancaingrosso Adverising @CAIA Cosmetics ♬ originalljud – Bianca Ingrosso

I kommentarsfältet skriver följarna att de är förväntansfulla och längtar att få höra den nya låten. ”Bibbz borde göra mer musik ska bli så spännande att höra nya låten”, skriver en följare. ”Sommarens banger” och ”Ååå vad spännande”, skriver andra. Vad det är för produkter som ska lanseras och om det är ”sommarens banger” som Bianca tänker släppa vet vi säkert den 7 juni. 

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt