Bianca Ingrosso om sin nya Barbie-låt: ”Aldrig trott”

Nu har Bianca Ingrosso släppt sin första egna låt, Barbie-inspirerade ”Boys in the sea”. Låten har producerats med hjälp av hennes bror Benjamin Ingrosso och i kommentarsfälten strömmar nu hyllningarna in.
– Hade aldrig kunnat tro att jag skulle vara här och släppa min egen låt, skriver Bianca på Instagram
.

I början på veckan var vi på NU.se första tidning att rapportera om att Bianca Ingrosso skulle släppa mer musik i samband med en ny Caia-lansering. Vid midnatt släpptes nu Biancas nya låt vid namn “Boys in the sea” i samband med att sminkmärket släppte nya produkter. Låten är skriven och producerad av Biancas bror Benjamin Ingrosso tillsammans med låtskrivaren Nea och producenten Hampus Lindvall. Musikvideon som flörtar med det populära Barbie-temat, spelades in i Palm springs under våren. 

Det är inte första gången som Bianca släpper musik i samband med Caia-lanseringar. År 2021 släppte hon en version av låten ”Den blomstertid nu kommer” och 2023 gjorde hon en egen version av 2000-tals hiten ”Superstar” av Jamelia. Låten Boys in the sea blir alltså Biancas första egna låt som släpps. 
”Caia gör mig verkligen modigare och får mig att göra saker som verkligen skrämmer mig. Hade aldrig kunnat tro att jag skulle vara här och släppa min egen låt”, skriver Bianca på Instagram. 

Låten som bara har har legat ute några timmar, har redan har redan fått massvis med hyllningar i kommentarsfälten. ”Du och Benjamin vilka artister. Taylor Swift nivå”, kommenterar en följare på Instagram. ”Detta är så snyggt! Och din vackra sångröst! Bravo Benjamin och Bianca! Vi är många som hoppas att ni fortsätter att göra succélåtar tillsammans!”, skriver en annan.

Låten Boys in the sea är som sagt Biancas första egna låt som släpps. Om det kommer mer egen musik ifrån Bianca, och om hon och Benjamin “fortsätter att göra succélåtar tillsammans”, återstår att se.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt