Bonden Anders och mamma Gunnel vann 8 miljoner

Nu har en svensk stad fått 11 nya miljonärer. Under tidsdragen hölls Postkodlotteriets Sommaryra där totalt 48 miljoner delades ut. Storvinsten på totalt 8 miljoner vanns av bonden Anders och hans mamma Gunnel.
– Nu kan vi ta med barn och barnbarn på en härlig resa! utbrast Gunnel medan glädjetårarna rann.
 

Det var lottköparna med postnummer 534 91 i Vara i västra Götaland som fick dela på sommaryrans miljonpott i år. På tisdagen samlades vinnarna på Stora torget i Vara för att få reda på hur mycket de hade vunnit. I postnumret var det totalt 136 lottköpare som fick dela på hälften av vinstpotten. På torget avslöjades det att andra hälften skulle delas ut till lottköparna med den vinnande postkoden RL, där det totalt åtta lottköpare bodde. 

De åtta vinnarna fick komma upp på scen för att ta emot sina vinstcheckar av Rickard Sjöberg. När alla priserna delats ut var det 11 personer som kunde titulera sig som miljonärer. Storvinsten gick till bonden Anders tillsammans med hans mamma Gunnel, som totalt vann över 8 miljoner kronor.
– Jag vill renovera ladugårdstaket, sa Anders.
– Nu kan vi ta med barn och barnbarn på en härlig resa!, sa Gunnel samtidigt som glädjetårarna strömmade ner längs kinderna.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt