Carolina Gynnings nya drömköp: ”Äntligen!” 

Tv-personligheten Carolina Gynning har köpt en lyxig 1800-talsgård på Ekerö tillsammans med sin partner Viktor Philipsson. Lyckoruset över det nyfunna köpet är total hos familjen.
– Jag har alltså gått och köpt en gård, sa Carolina Gynning i podcasten ”Gynning & Berg”.

Carolina Gynning är en riktig mångsysslare. Hon är bland annat modell, konstnär, skribent, bloggare, programledare och driver sin egen podcast tillsammans med Carina Berg med namnet ”Gynning &  Berg. Carolinas familj består av hennes två döttrar Alicia, 9, Adele, 7, från en tidigare relation, samt dottern Vilda på ett år som hon har med sin nuvarande pojkvän Viktor Philipsson.

I maj gick Carolina Gynning och hennes sambo Viktor ut med att de säljer sitt lyxhus med sju rum på Ekerö. Där bodde familjen i flera år, men nu har de alltså bestämt sig för att gå vidare. Bostaden är inspirerad av Ibiza Boho Style och ligger ute till försäljning för 15 miljoner.
– Om man vill göra något nytt i livet så måste man sälja, jag har inte råd att ha både det huset och en massa annat, säger Carolina Gynning i ett poddavsnitt.
Läs mer: Carolina Gynning säljer sin hippievilla – se alla bilderna

Vill inte ändra något i soldattorpet. Här finns en gammal spinnrock och många fina möbler.

Tidigare i år köpte konstnären även ett 290 år gammalt soldattorp i Järvsö.
”Jag kommer inte röra någon inredning utan låta allt vara exakt som det är. På 1700-talet bodde där en stark kvinna som bakade sitt eget bröd i ugnen och säkert satt och tittade ut över Klacken ( berget framför). Här kommer Vilda lära sig åka skidor och ett nytt kapitel skrivs i livet. Vackra Järvsö i mitt hjärta”, skrev Gynning då om det nya köpet.
Läs mer: Carolina Gynnings nya hus – ett 290-årigt soldattorp

Nu i dagarna avslöjade hon i sin podcast ”Gynning & Berg” att hon har köpt en gård. Men det kommer att dröja ett tag innan familjen flyttar in på herrgården som ligger precis vid vattnet. Gården är nämligen i behov av renovering. 
– Det är ett livsprojekt där jag tänker att jag ska tillbringa somrarna och så klart också vintrarna, men det blir lite på projekt, på sikt, säger hon i podden.

Herrgården är byggd på 1830-talet, där själva huvudbostaden är beklädd i vit fasad och har två flyglar, stall samt flera hus på den fyra hektar stora tomten. Bostaden ligger på Ekerö precis vid vattnet med flera tillhörande öar.
–Jag har nog letat nu i säkert åtta år efter det perfekta stället, berättar Carolina Gynning. 

Den spektakulära gården var naturligtvis allt annat än billig, vilket hon även medger i sin podcast. 
– Vet du om jag ska vara helt ärlig så måste jag säga att jag på något sätt, lite lite lite, går i gång på att ha lite kniv mot strupen, säger Gynning.

Det dröjde ända fram tills efter gårdsköpet som Carolina Gynning vågade avslöja för sin mamma om sin investering.
– Jag kände att om jag säger något till mamma så kommer hon säga men ”Carolina tänk nu lite i dessa tider, då får man spara sina pengar” men jag tänker tvärtom, i dessa tider då unnar jag mig, säger hon.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt