Gynning har sålt sin hippievilla – tappade miljoner


Nu har Carolina Gynning sålt sitt hus på Ekerö. Konstnären tvingades gå ner ytterligare 1,5 miljoner kronor på det redan rabatterade priset.

– Den borde ha gått lite högre, säger mäklaren Maria Pettersson till Expressen.

Trots att villamarknaden går starkt enligt SBAB:s senaste statistik kan hus vara mycket trögsålda. En som har fått erfara det är konstnären och bloggprofilen Carolina Gynning. I början av sommaren lade hon ut sin lyxiga hippievilla på Ekerö till försäljning. Anledningen är att Gynning hittat sin drömgård på Ekerö.

Utgångspriset på huset var 15 miljoner kronor, men priset sänktes sedan till 13,5 miljoner kronor. Nu uppger Expressen att huset sålts för 12 miljoner kronor, något mäklaren tycker var i underkant. Nu slipper i alla fall Carolina Gynning stå med dubbla boenden och kan fokusera på att flytta in på sin drömgård.

– Jag har letat över hela Sverige höll jag på att säga, men det har jag inte, men i alla fall i Ekeröområdet där jag tycker att det är så fint. Jag har nog letat nu i säkert åtta år efter det perfekta stället, sa hon i podden ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”.

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt