Hyr Zlatans nya superyacht – för 235 000 kr per dag

Namnet på superyachten är ”Unknown”. Båtens ägare är däremot väldigt känd: Zlatan Ibrahimovic.
Nu hyr den svenske fotbollsstjärnan ut sin splitternya yacht. Priset är 235 000 kronor per dag.

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic gillar snabba och lyxiga farkoster och har genom åren fått ihop en av fotbollsvärldens förnämsta bilsamlingar. När Zlatan fyllde 41 år köpte han två exklusiva bilar i födelsedagspresent till sig själv: en Ferrari Daytona SP3 och en en Ferrari 812 Comeptizione för totalt 28 miljoner kronor. 

Dessutom slog han till på en superyacht tidigare i år, enligt sajten Auto Evolution
Den italienska tillverkaren Benetti har skapat en sportig 34-meters lyxbåt med plats för tio övernattande gäster och en besättning på sju personer. 

Reklamfilmen för Zlatans superyacht.

Ett Oasis-däck gör den nya yachtmodellen extra unik. Ett helt akterdäck har designats till bli ett gigantiskt uterum, från den stora salongen till vattnet. 
I salongen kan man sitta och njuta av en ostörd utsikt över havet, och sedan vandra några steg till en lounge och pool. Eller så tar man ett steg till och dyker i havet. 

Här finns även en sky lounge som fungerar både som biosalong och sovrum.
”Yachten är skapad för att vara en flytande och privat oas på havet, och en infinitypool ligger alldeles intill havsytan. Yachtens ”öppna vingar” skyddar däcket från vågskvalp utan att känslan av öppenhet påverkas” skriver sajten Bluewater Yachting
”Man färdas i en behaglig hastighet på tio knop (18 km/h) och kan komma så långt som 500 mil.”

Båten tillverkades i år och levererades till Zlatan för ett pris på ca 175 miljoner kronor (prislappen baserad på försäljning av likadana modeller). 
Det är oklart hur många dagar Zlatan har hunnit vara ute på sjön. I somras lade han dock ut några filmer på Instagram från yachten när han njöt på däck. 

Han verkar inte planera några fler båtutflykter den närmaste tiden eftersom ”Unknown” nu kan hyras ut.
På Bluewater Yachting finns annonsen ute där man kan låna båten under en vecka för ca 1,6 miljoner kronor i veckan. Det innebär ett pris på 235 000 kr per dag. I vinter blir det lite billigare: 1,4 miljoner per vecka.
Se Zlatans superyacht på Youtube.

Läs även: Zlatans bilar värda 168 miljoner

MEST LÄSTA

Senaste nytt