Känd från ölreklam – nu säljs skärgårdspärlan

På skärgårdsön känd för den somriga Pripps Blå-reklamen, har du nu chans att förvärva en riktig skärgårdpärla. Härifrån är ett svalkande dopp bara ett stenkast bort och från terrasserna har du en fantastisk utsikt över havet.
– Måhända att ett sälhuvud tittar upp, men annars är det bara hav ända till Shetlandsöarna och Skottland, skriver mäklaren i annonsen.

Det röda trähuset ligger vackert intill den gamla kyrkan på öns topp. Huset är 177 kvadratmeter stort om sex rum och kök. Här har du ett fint hus med flera sociala ytor, bra ljusinsläpp och terrasser med fantastik utsikt. Perfekta platser att avnjuta sommarens alla måltider och vilostunder på.

Huset ligger på vackra Käringön längst ut i havsbandet i Göteborgs skärgård. Käringön är en populär sommarö där det varken kör bilar, mopeder eller cyklar. Det skapar skapar en lugn miljö, perfekt för att spendera semestern med familjen.
 Anordnade badplatser finns många att välja bland – där det har spelats in reklamfilm för Pripps Blå, där man kan kasta badkläderna helt, där barnen har det grunt och säkert, och där bastu går att boka.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

På husets tre plan får du plats med alla dina nära och kära. Här har du även möjlighet att tjäna lite extra pengar genom att exempelvis hyra ut vångsplan som separata lägenheter.
– En oerhört intressant kalkyl för de som ser möjligheterna!, skriver mäklaren. 

Nu ligger det vackra skärgårdshuset ute till försäljning hos Svensk Fastighetsförmedling med utgångspris 12 900 000 kronor
– Varför inte avrunda dagen med att strosa ned till en egen klippa blickandes ut över den obrutna horisonten. Måhända att ett sälhuvud tittar upp, men annars är det bara hav ända till Shetlandsöarna och Skottland, skriver mäklaren. Läs mer om skärgårdspärlan på Käringön på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt