Så förvandlade Måns Zelmerlöw rucklet till drömhus

Den svenska artisten och hans familj köpte för några år sedan en fastighet utanför Båstad. Då var husen på tomten i ett ganska så dåligt skick och krävde en del renovering. Nu delar Zelmerlöw med sig av bilderna på det nya fräscha uthuset med bastu och egen musikstudio.

Sedan en tid tillbaka bor den svenska artisten Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara i England med sin familj. Där har de ett hus i London, som de nyligen renoverat. På Instagram har hustrun Ciara delat med sig av den imponerande förvandlingen. Men familjen har inte flyttat från Sverige helt och hållet, de har nämligen kvar ett hus i Skåne. 

– Jag trivs jättebra i England, men det är klart att jag kan sakna Sverige också. Jag är väldigt glad att jag får mycket Sverige också. Att flytta hundraprocentigt till England hade varit svårt, har Måns Zelmerlöw tidigare sagt till Expressen.

Foton: Måns Zelmerlöw Instagram

Huset i Skåne inköptes år 2020 och ligger beläget intill vattnet. Här har man sjöutsikt från flera av husets fönster. Men det har krävts en del arbete för att få fastigheten i det skick det är i idag. 

Uthuset var tidigare slitet och ruttet. På Instagram har Måns Zelmerlöw delat med sig av bilder på hur det såg ut tidigare. Enligt bilderna syns ett vitt hus med flagnad fasad och trasiga väggar på insidan. Men nu finns där istället en fräsch byggnad med bastu och musikstudio. 

Måns har tidigare berättat för pressen att han vill visa sina barn de fina somrar han själv fick uppleva i barnsben. Fastigheten ligger i Kattvik utanför Båstad. Måns är själv uppvuxen i Skåne, men i universitetsstaden Lund. Att Skåne ligger nära hjärtat är därför ganska så naturligt. 

– Skåne har precis lagom tempo – inte för snabbt, inte för långsamt. Och så är det ju så oerhört vackert. Rapsfälten, närheten till vattnet… Det är egentligen först nu jag inser hur mycket jag saknat allt det här, berättade Måns tidigare för Magasinet Skåne.

MEST LÄSTA

Senaste nytt