Billigast i Sverige nu: Stora villan med sjöutsikt

Rymlig tomt, välbyggt garage och kapacitet till att förvandlas till ett drömhem. En av Sveriges billigaste villor finns i Åsele, och väntar på lite kärlek och omvårdnad. 
“Läget är helt enkelt en dröm för naturälskare”, skriver mäklaren.

Åsele, en plats mellan fjäll och kust. Här bor det cirka 2800 invånare. Kommunen är en fantastisk plats för vildmarksentusiasten, då det finns hela 57 naturreservat och tjugo olika fiskevårdsområden. 

Här säljs nu en av Sveriges billigaste villor, i småorten Fredrika. Med en rymlig tomt och utsikt över Fredrikasjön, kan denna bostad förvandlas till ett drömhem. “Välkommen till denna villa med enorm potential på en oslagbar plats med fantastisk utsikt över den vackra Fredrikasjön”, skriver mäklaren.  

Bostaden är en tvåvåningsvilla från år 1909, med delvis källare. Boarean är om 195 kvadratmeter, med en friköpt tomt om 1440 kvadratmeter. 
Läs mer: Svenska pärlan – nu säljs huset i unikt 1800-talsskick

Villan har kommunalt vatten och avlopp året om. 

Detta kan bli ett trevligt fritidshus för den som inte känner för att flytta permanent. Villan ligger bland annat nära beläget till livsmedelsbutiken “Nära Dej”, vandringsstigar, badplatser, elljusspår och skidbacken Rävlyan. Det finns alltså gott om aktiviteter, året om. 
-En perfekt och rymlig plats för barnfamiljen. 

“Läget är helt enkelt en dröm för naturälskare. Beläget i en mysigt samhälle med en idyllisk vy mot sjön, kan du njuta av spektakulära solnedgångar varje kväll.” skriver mäklaren.

Bostaden är dock i behov av renovering. Vad för typ av renovering står inte i mäklarens annons. Det saknas även bilder från husets insida, endast planritning finns tillgängligt. 

Villan ligger ute på Fastighetsbyråns hemsida med ett utgångspris på endast 85 000 kronor. Det är däremot många intressenter av villan. I skrivande stund ligger det högsta budet på 200 000 kronor.

Bilder: Fastighetsbyrån

Läs mer:

MEST LÄSTA

Senaste nytt