Därför vill Robert Wells flytta från Florida till Spanien

Kändispianisten Robert Wells byter Florida mot Spanien. En MC-resa på spanska solkusten blev startskottet för flytten. 
– Det är jäkligt häftigt att åka runt i den miljön, säger Robert Wells.

Efter många år på andra sidan Atlanten är familjen redo för ett boende närmare Sverige.
– Vi har tillbringat varje vinter sedan 90-talet i Florida med familjen. Vi känner allihopa att det vore väldigt skönt att ha ett ställe som du kan åka till i bara några dagar och slippa jetlag, för det är jag ganska trött på, säger Robert Wells till Hänt

Pianistens intresse för MC är en av anledningarna till flytten. 
– Vi var nere och gjorde en MC-resa där för några år sedan. Det är jäkligt häftigt att åka runt i den miljön, uppe i bergen. Jag tror det är en väldigt inspirerande miljö.

Robert Wells inspireras av idolen Charlie Norman, som bodde i Spanien på vintern. 
– Jag skulle vilja hitta en riktig skrivarlya och kunna ta ner pianot och sitta och jobba, det hade varit fantastiskt. Jag har en liten dröm om att axla det Charlie Norman gjorde. Han jobbade mycket i Spanien under vinterhalvåret, det hade jag gärna gjort. Hitta ett ställe att spela på där när det är som kallast här hemma, säger han. 

Spanien har länge varit en favorit. 
– Jag gillar Spanien, jag har alltid gillat Spanien. Jag har spelat där nere i Malaga och vi träffade jättetrevliga svenskar som bor där nere. Man känner sig hemma där, säger Robert Wells.

LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt