Måns Zelmerlöw vädjar: Stoppa falska uppgifterna

Nu slår Måns Zelmerlöw tillbaka mot ryktesspridningen om honom på nätet. Nyligen avföljde hans fru Ciara Janson Måns på Instagram och därefter började illasinnade sexköpsrykten florera kring artisten.
– Jag har aldrig köpt sex, säger Måns till Aftonbladet.

Artisten Måns Zelmerlöw och hans fru, den brittiska skådespelaren Ciara Janson, har varit gifta i snart fem år och tillsammans har de två barn. Nu vädjar Måns om att stoppa ryktesspridningen om honom för deras barns skull.
– Det sista jag vill just nu är att tala med media. Men det har tyvärr visat sig nödvändigt eftersom jag måste skydda min familj och våra två små barn, säger han till Aftonbladet.

Svallerkonton i sociala medier uppmärksammade i början på veckan att Ciara Janson avföljt sin Måns på Instagram. Det uppmärksammades även att Ciara tagit bort namnet Zelmerlöw från sin Instagramprofil. Nyheten togs upp av flera medier och därefter började spekulationer och rykten om anledningen att spridas.

Ryktena om Måns Zelmerlöws äktenskap med Ciara började kopplas ihop med information i olika nätforum, att en känd svensk artist gripits efter att ha köpt sex. Efter att tagit del av dom ryktena kände Måns att han inte kunde vara tyst längre.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, säger han till Aftonbladet.

Måns hoppas nu att rycktespridingen ska upphöra så att han kan få möjlighet att fokusera på familjen i lugn och ro.
– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt