Tittare rasar mot hygienen i Sveriges Mästerkock 

Sveriges mästerkock i TV4 är nu inne på sin 13 säsong och har ett stort antal tittare varje vecka. Årets säsong har däremot fått mycket kritik bland tittare som anklagar deltagarna för att ha dålig hygien – ”Inte okej”, skriver en tittare på Facebook.

TV4:as långkörare Sveriges mästerkock med Mischa Billing, Tom Sjöstedt och Tommy Myllymäki som domare är åter tillbaka i rutan. Det har varit en spännande säsong med med många trogna tittare – men nu rapporterar Nyheter24 hur tittare rasar i kommentarsfälten i programmets Facebookgrupp.   

Vad som gjort folk upprörda är att en del av de kvinnliga deltagarna lagar mat med utsläppt hår, vilket de anser vara ohygieniskt. “Tydligt att Tom har Hedvig som favorit trots hennes dåliga hygien (pillar konstant i håret) Jag skulle aldrig anställa henne på min restaurang.”, skriver en tittare. “Tycker det är ohygienisk med långt löst hängande hår, borde vara ett måste att ha det uppsatt”, skriver en annan. ”Löst hängande hår över maten ser inte okej ut”, skriver en tredje. 

Årets säsong av Sveriges mästerkock börjar lida mot sitt slut och kvar i tävlingen är Tess Medina, Hedvig Henreksson och Josefine Freij. På onsdagen den 10 april ska det avgöras vilka två som går direkt till final och som alltså har chansen att bli Sveriges mästerkock 2024.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt