Här är alla deltagare i svenska The Challenge

Efter internationell succé kommer nu programformatet The Challenge till Sverige och TV4 i höst. The Challenge är e realityprogram där deltagarna ställs mot varandra i stenhårda och ofta farliga tävlingar. Vi har listan på alla deltagare i den svenska upplagan. 

Programmet The Challenge har beskrivits som ”världens tuffaste realitytävling” och har gjort succé världen över. Med 29 säsonger genomförda i USA kommer nu programmet till Sverige och TV4 i höst. I den svenska versionen av programmet kommer några av Sveriges mest kända reality-stjärnor samlas på Cypern för att tävla i tuffa och ofta farliga utmaningar. “Reglerna i The Challenge är enkla men hårda: vinn immunitet eller riskera duell och eliminering”, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Tävligarna sker i par och varje utmaning testar deltagarnas fysiska styrka, psykiska uthållighet och strategiska skicklighet till det yttersta – vinstsumman ligger på 1 miljon kronor. Programledare för den svenska versionen är Pischa Strindstedt, personlig tränare och hälsoinspiratör. 
–Jag vet inte om ni är redo för det här!! Det är bland det tuffaste som har visats i svensk TV och NI kommer att ha första parkett, skriver programledaren Pischa Strindstedt på Instagram. 

– The Challenge är verkligen den ultimata utmaningen och den perfekta mixen av tävling och reality-TV. Med Sveriges starkaste reality-stjärnor och tävlingar som är på fullaste allvar, kan jag utlova en fantastiskt spännande säsong med mycket känslor, skratt, svek och framförallt – vinnarskallar, säger Pischa Strindstedt.

Deltagare The Challenge Sverige 2024: 

Jens Thomas Rönnqvist, Farmen, 36 år, Umeå

Joanna Swica, Robinson, 36 år, Stockholm

Jennifer Schill, Farmen, 34 år, Linköping

Viktor Bergström, Farmen, 30 år, Varberg

Olivia Baldwin, Robinson, 29 år, Stockholm

Cruise Ferreira, Robinson, 26 år, Forsvik/Karlsborg

Helené Fransson, Farmen, 29 år, Göteborg

Isabella Resmark, Robinson, 28 år, Ängelholm

Alexander Segerström, 33 år, Farmen, Stockholm

Elvira Svensson, Bachelor, 25 år, Stockholm

Joshua Akena, Bachelorette, 32 år, Stockholm

Sandra Cucarano, Robinson, 27 år, Stockholm

Carl Bengtsson, Bachelorette, 38 år, Borås

Valentino Demina, Robinson, 33 år, Stockholm

Fabian Thingwall, Robinson, 39 år, Stockholm

Greta Pierre, Robinson, 25 år, Stockholm

Emmy Rönning, Bachelor, 30 år, Falun

The Challenge har premiär den 12 augusti på TV4 och TV4 Play.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt